14231822_241343002927337_3160423966144590874_o

Zapraszam wszystkie organizacje społeczne, pozarządowe,

rządowe, osoby publiczne jak i osoby prywatne

na spotkanie w sprawie ochrony polskich dzieci, młodzieży i rodzin.

Warszawa 17/01/2019r ul. Podwale 13, początek godz.14:00.

Na spotkaniu będzie do podpisania list intencyjny do Rządu R.P. , Parlamentarzystów w sprawie całkowitego zatrzymania adopcji zagranicznych, wyjaśnienia losu dzieci które już wyjechały za granicę, umożliwienia nadzoru organizacji społecznych w sprawach adopcyjnych oraz ułatwienie procedur adopcyjnych rodzinom Polskim chcącym adoptować dziecko.

Przed spotkaniem zapraszam do Sądu Rejonowego w Warszawie Al.Marszałkowska 82 godz.10:30, sala 448- sprawa II Kp. 2947/18 sygn prokuratorska PR1Ds 1041/2018 tj. dotycząca zażalenia Fundacji im. Dobrego Pasterza na wspieranie swoją postawą, niedopełnienia obowiązku wynikającego z piastowanego urzędu i poplecznictwa w temacie handlu dziećmi w Polsce przez Rzecznika Praw Dziecka, Ministra Sprawiedliwości M.Wójcik, posłanki B.Chrobak, Minister RPiPS E.Rafalskiej etc.
miejsce spotkania- http://www.zdz.edu.pl/
kontakt do organizatora:
fundacjadobregopasterza@gmail.com
tel.515-751-077

Upoważniam wszystkich chętnych do rozsyłania indywidualnych i grupowych zaproszeń do kogokolwiek Państwo zechcecie.