Wielkanoc3

Zajączek

Z okazji Świąt Wielkanocnych Fundacja postanowiła wywołać uśmiech na buziach 1500 dzieci w różnych częściach Polski. W część miejsc udało nam się dotrzeć osobiście, w część paczki zostały wysłane. Dzieci i młodzież z Katowic, Sosnowca, Szczecina, Torunia, Tarnobrzegu, Łoniowie, Morągu, Łące, Krasnystawie, Małej Cerkwicy, Kwidzynie i kilku innych miast otrzymały słodkie upominki, które pakowaliśmy z radością własnymi rękami. Cieszymy się, że mogliśmy w ten sposób umilić Podopiecznym ten świąteczny czas i przypomnieć, że jesteśmy tu dla Nich 😊

Dziękujemy za współpracę każdej placówce, z którą się kontaktowaliśmy oraz wszystkim osobom osobiście zaangażowanym w zorganizowanie i przeprowadzenie tej akcji.

Szczegółowo dziękujemy i omawiamy to wydarzenie w filmiku dostępnym na naszym kanale YT:

Z serca jesteśmy wdzięczni każdemu z Was, za otwartość Waszych serc i chęć niesienia pomocy. Bez Was nasze działania nie byłyby możliwe. Pięknie dziękujemy za Waszą hojność oraz zaangażowanie i mamy nadzieję, że niedługo będziemy mogli zdać relację z kolejnej akcji, a nasza pomoc będzie docierała do każdej osoby w potrzebie.

Pozdrawiamy i ściskamy!

Załoga Fundacji im. Dobrego Pasterza

Wiadomość została wysłana

Dziękujemy za skontaktowanie się z nasza fundacją!
Odpiszemy najszybciej, jak tylko potrafimy.

Załoga Fundacji im. Dobrego Pasterza

Ta strona korzysta z ciasteczek. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.